U bent nu hier: Home » Antwerpen » Ekeren

Reisbureau Ekeren

Hieronder vindt u een overzicht van alle reisbureaus in Ekeren. Voor een overzicht van reisbureaus in de provincie Antwerpen, ga naar reisbureau Antwerpen. Of ga naar direct contact met reisbureaus om via één e-mail in contact te komen met meerdere reisbureaus tegelijk.

1

Copco Travel a JetairpremiumPartner

Dorpstraat 25, 2180 Ekeren (Antwerpen)
Tel: 03/542.42.22, Fax: 03/542.47.62, BTW-nr: BE0441335845
Copco Travel is een onafhankelijk reiskantoor. Wij bestaan sinds 1996 en
zijn gevestigd in Ekeren ( noord Antwerpen), Schilde en Kessel. Al deze jaren staan wij garant voor een uitmuntende service en een correct reisadvies.

Ons professioneel reisagententeam helpt u graag verder in ons ruim aanbod reisbrochures en dit wordt aangevuld door onze à-la carte service die voor elke vakantiewens een betaalbare oplossing biedt.

Naast de verkoop van traditionele touroperatorprodukten (Jetair, Thomas Cook, Club Med ...) biedt Copcotravel ook : cruises, verre reizen (werelreizen in groep of individueel), huwelijksreizen, incentive reizen, Indonesië en Oost Afrika aan. Kenia en Tanzania zijn de tweede thuis van Yves en Rob. Ook onze eigen groepsreizen begeleid door iemand van het kantoor zijn een zeer gekend weetje. Wees hier snel want de plaatsen zijn beperkt. Dat is één voorbeeld van onze persoonlijke service.

Veiligheid en zekerheid dankzij onze verzekeringen VSR/GFG, onze nooddienst die 24u/24u bereikbaar is & ons eigen luchthavenvervoer laten uw vakantie van bij u thuis beginnen.

Maak zeker gebruik van de mogelijkheid tot het maken van een afspraak met één van onze mensen. Zo hoeft u nooit te wachten en krijgt u persoonlijk advies op maat.

Uw vakantiewensen en onze vakkennis bezorgen u de mooiste tijd van het jaar! Dit allemaal samen heeft er toe geleid dat wij verkozen werden door de grootste en meest toonaangevende kwaliteitsketen van België: JetairPremiumPartner. Daarom hebben wij met hun een verregaand samenwerkingsakkoord gesloten om u nog beter van dienst te kunnen zijn....
Reiskantoor alle Touroperators, Eigen Luchthavenvervoer,
www.wonisafaris.be, Specialisatie A la carte reizen
Openingstijden
Maandag: 09:30 - 18:30
Dinsdag: 09:30 - 18:30
Woensdag: 09:30 - 18:30
Donderdag: 09:30 - 18:30
Vrijdag: 09:30 - 18:30
Zaterdag: 09:30 - 16:00
Zondag: gesloten

* Tussen 12.30-13.30 gesloten Of op afspraak buiten de openingsuren

Sociale media:
Afbeelding › Copco Travel a JetairpremiumPartner

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy