U bent nu hier: Home » Oost-Vlaanderen » Gentbrugge » Modern Vikings

Modern Vikings

Rijkeklarenstraat 14
9050 Gentbrugge (Oost-Vlaanderen)
Tel: +32 486 96 98 90
Fax: -
BTW-nr: BE0708952412
Afbeelding › Modern Vikings Modern Vikings - Pure Iceland is een kleinschalige reisorganisator met maar 1 focus: het pure IJsland. Modern Vikings is het resultaat van onze uitgesproken passie voor IJsland. Wij drukken met Modern Vikings graag onze eigen(zinnige) stempel op IJsland en bieden je belevingsreizen aan buiten het gewone. Naast de klassieke rondreizen focussen we daarbij vooral op themareizen vanuit de meest diverse invalshoeken.

Lokaal, authentiek en puur zijn kernelementen die in al onze reizen terugkomen. Geen grootschaligheid bij ons, wij gaan steeds voor zoveel mogelijk contact met de locals en verkiezen authentieke verblijfsadresjes boven onpersoonlijke hotels. We zijn immers van mening dat je IJsland niet alleen moet zien, maar vooral ook moet beleven!

Modern Vikings is een mobiel reiskantoor zonder vast kantoor en vaste openingsuren. Wij komen langs bij je thuis met onze persoonlijke verhalen. Bij boeking geven we je een zelfgeschreven roadbook mee vol unieke tips & tricks. Zo kunnen we je een unieke droomreis naar IJsland garanderen!
Diensten: Dé IJsland reisexpert en referentie voor unieke belevingsreizen naar IJsland, Hét reisplatform voor all things Iceland related!
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy